Meer resultaten voor secretaresse opleiding mbo

5-daagse cursus De SuperSlimme Secretaresse Secretarial Services.
Deze opleiding is voor secretaresses en andere ondersteunende medewerkers op mbo of hbo-niveau. In zes dagen verdeeld over drie maanden plus een terugkommiddag stoom ik jou als secretaresse klaar voor de toekomst. Want het vak verandert. Het niveau verschuift van mbo naar hbo.
Opleiding Management assistant mbo niveau 4 BOL MBO Utrecht.
Academie voor Economie en Ondernemen. Academie voor Economie en Ondernemen. bekijk alle details opleidingsinformatie downloaden. Spreekt het beroep van secretaresse jou wel aan, maar wil je net iets meer? Dan is de opleiding Management assistant bij MBO Utrecht vast iets voor jou!
Bouw Inframensen Mierlo Bouwmensen.
Via een sterk op de praktijk gerichte opleiding wordt aan de leerlingen een werkgarantie geboden voor de duur van de opleiding veelal 2 jaar. Daarnaast organiseren wij cursussen voor werknemers die reeds in de bouw en infratechniek werkzaam zijn. Wij bieden nascholing aan door middel van praktijkgerichte trainingen.
Management assistant Graafschap College.
via mbo naar hbo. Weet je nu al dat je een hbo-diploma wilt halen? Heb je alleen niet de juiste vooropleiding of vind je de stap naar het hbo nu nog te groot? Ga een mbo-opleiding niveau 4, beroepsopleidende leerweg bol volgen! Tijdens je opleiding kun je deelnemen aan allerlei activiteiten die je goed voorbereiden op een hbo-vervolgopleiding zodat je straks klaar bent om de stap te maken! Medewerker business support. Medewerker human resource management hrm.
Mbo Secretaresse in Amersfoort Hoornbeeck College Keuzegids Mbo 2018.
Let op: in het gidsartikel is deze opleiding gezamenlijk beoordeeld met soortgelijke opleidingen van Hoornbeeck College. Hoornbeeck College Amersfoort. 3818 ET Amersfoort. Meer over deze school. Alle opleidingen Secretaresse. ROC Horizon College. ROC TOP Filipijnenstraat. ROC van Flevoland. Hoornbeeck College Utrechtseweg. ROC van Amsterdam MBO College.
Wat is een secretaresse? Vacatures.nl.
Belangrijke onderwerpen: functieomschrijving secretaresse, functie-eisen secretaresse, functieprofiel secretaresse, taken van een secretaresse, verantwoordelijkheden secretaresse, wat doet een secretaresse, wat is een secretaresse, werken als secretaresse, werkzaamheden secretaresse. Waar werken secretaresses? Waar je als secretaresse komt te werken, is sterk afhankelijk van de richtingkeuze die je tijdens je opleiding maakt.
MBO-opleiding Secretaresse 1 jaar Schoevers Deeltijd.
Studeren met studiefinanciering MBO. Studeren met studiefinanciering HBO. Alle deeltijd opleidingen. HBO Associate Degree. Beroepsopleidingen, leergangen en specialisaties. Beroepsopleidingen, leergangen en specialisaties. Opleidingen Office Assistant. Virtual Assistant en Virtual Support. Human Resource Management. Nederlands en Vreemde Talen. Over Schoevers Professionals. Werving Selectie en Detachering. De 5 zekerheden. Secretaresse van het Jaar. Secretaresse van het Jaar.
hbo opleiding secretaresse opleiding mbo.
Office Assistant voorheen Secretaresse. Thuisstudie MBO Juridisch secretaresse Vergelijk opleidingen. Kies dan voor de opleiding MBO Juridisch secretaresse. Je doet hiermee op MBO 4-niveau alle kennis en vaardigheden op die een secretaresse moet hebben én specialiseert je in het werk van een juridisch secretaresse.
MBO Office en managementsupport 4.
De mbo instellingen en de bedrijven uit de regio hebben samen de onderwerpen bedacht die jij kunt kiezen. Naast keuzedelen als bijvoorbeeld Uitvoering geven aan verkoopbeleid, Juridisch secretaresse en Medisch secretaresse, kun jij je richten op doorstroming naar het hbo onderwijs. Vacatures Management assistant. Als je klaar bent met deze mbo opleiding, dan kun je bijvoorbeeld gaan werken voor het management of op een afdeling van een organisatie als.:

Contacteer ons