Resultaten voor deeltijd

Meer aanvragen deeltijd-ww door coronavirus Noord-Holland.
Lokaal Nieuws per plaats Buurt informatie Postcode informatie Evenementen Familieberichten Tweedehands Weer Sport Voetbal Formule 1 Wielrennen Darts Meer sport. Zakelijk Bedrijven zoeken Faillissementen Vacatures Bedrijfsprofiel plaatsen Onderneming ZZP Carrière HR Dossiers Duurzaamheid Fotografie Erop uit Reizen Kunst Literatuur Bekijk alle dossiers.
In deeltijd Universiteit Leiden.
Chat met een student. De opleiding Kunstgeschiedenis kan ook in deeltijd gevolgd worden. Programma en studielast. Het deeltijdprogramma verschilt alleen in studieduur van het voltijdprogramma. De cursusduur is vierenhalf jaar, waarbij elk jaar een studielast heeft van ongeveer 40 EC.
Deeltijd MSc's' in Architectuurstudies in Nederland.
Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic met meer aandacht voor theoretische kennis, alias Universiteit" of Applied Sciences met meer aandacht voor praktische kennis, alias Hogeschool." Deeltijd MSc Opleiding in Architectuurstudies in Nederland.
Vereniging Hogescholen Heel veel in deeltijd.
Of je nu je kennis wilt vergroten voor een nieuwe functie, verdieping zoekt om nóg beter te worden in je vak, of iets compleet nieuws wilt leren: een hogeschool biedt je heel veel in deeltijd. Ben je benieuwd naar de campagne?
Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen. Tijdens de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde leer je techniek, management en economie zo in te zetten dat je in staat bent productieprocessen te verbeteren of organisaties winstgevend of milieuvriendelijker te maken. Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen.
Waarom Nederlandse vrouwen nog steeds massaal parttime werken. Shape. Shape.
In de jaren zeventig rolde historica Els Kloek als angry young woman de vrouwengeschiedenis in, en ze kwam er nooit meer van af. Nu verschijnt het tweede deel van haar lexicon van vrouwen in de Nederlandse geschiedenis, en een bijbehorende tentoonstelling.
Studeren in deeltijd Hogeschool Viaa.
Van mbo naar hbo. Van vo naar hbo. Naar het buitenland. Centrum voor Samenlevingsvraagstukken. Lectoraat Zorg en Zingeving. Lectoraat Goede onderwijspraktijken. Organisatie en bestuur. Werken bij Viaa. 038 425 5542. Studeren in deeltijd. Heb je nog vragen? Home Studeren in deeltijd. Studeren in deeltijd.
Homepage SDO Hogeschool.
Ik vond de opleiding bij SDO hartstikke leuk! Het is ook heel anders als je al veel werkervaring hebt, want je kan je ervaringen delen en daarvan leren. En het is natuurlijk erg interessant omdat je op een veel hoger niveau allerlei zaken kan bediscussieren. Ik vond het heel prettig om een strak rooster te hebben, want dan is het voor jezelf en voor de organisatie waar je werkt duidelijk dat je die dag niet beschikbaar bent. Het was ook erg fijn, dat al mijn eerdere opleidingen tot veel vrijstellingen hebben geleid, waardoor ik veel sneller door mijn studie kon en mij nooit heb verveeld: alles wat ik te leren kreeg was nieuw. Postcommandant Brandweer Lichtenvoorde Veiligheidsregio Noord en Oost-Gelderland / Co Managing Director bij CFBT-NL BV. Een deeltijd bacheloropleiding is naast een drukke baan en een gezin behoorlijk pittig.
Deeltijdbehandeling Hulpvormen Proud2bme.
Als je één keer in de week een uurtje komt, moet je in de week die ertussen ligt zélf zorgen dat je je goed aan je eetlijst houdt en dergelijke. Terwijl je bij deeltijd meestal meerdere keren per week gecontroleerd wordt.

Contacteer ons