Meer resultaten voor post hbo opleidingen

Opleidingenoverzicht. Group.
Contact_LabelEmailAddress i18n vm.emailDisplay. Contact_LabelWebsite i18n vm.website. Informatie voor bedrijven. Bestuur en governance. Locaties en openingstijden. Werken bij de Hanzehogeschool. share your talent. move the world. Home Contact Cookies Privacy Disclaimer Webredactie. Copyright 2020 Hanzehogeschool Groningen tel. 050 595 55 55 e-mail: info@org.hanze.nl.
Post-HBO Opleiding Project Control OPC Online PCO Kennis.
Online via ZOOM. Di, 2 februari 2021. Di, 9 februari 2021. Di, 2 maart 2021. Di, 9 maart 2021. Di, 16 maart 2021. Monitoren van projectvoortgang. Di, 23 maart 2021. Di, 6 april 2021. Financiƫle ruggengraat van het project. Di, 13 april 2021. Informatiebeheersing en kwaliteit. Di, 20 april 2021. Di, 18 mei 2021. De Opleiding Project Control OPC is ontwikkeld door PCO Kennis, wij bieden deze opleiding ook aan via het verkoopkanaal Alex van Groningen en IMF. De Post-HBO Opleiding Project Control OPC is geschikt voor iedereen die in zijn of haar werk te maken krijgt met het sturen en beheersen van grote en kleine projecten en projecten uit diverse sectoren. Controllers, managers, administrateurs, specialisten, financieel managers, hoofden administratie, accountants; een ieder die in haar organisatie belang heeft bij het effectief besturen en beheersen van projecten zal baat hebben bij deze opleiding. Als instapniveau voor de Opleiding Project Control hanteren wij MBO / HBO met enkele jaren project werkervaring.
Studiepunten? Hoe werkt dat? Wat moet je weten? Studiekeuzekind.
Maar uiteindelijk moeten alle studiepunten worden gehaald. Daar zit ook een maximale duur aan. Na een bepaalde tijd vervallen de studiepunten. De eeuwige student bestaat niet meer. Blijven studiepunten altijd geldig? Een hbo of universiteit heeft veel eigen beslisbevoegdheid. Zij kunnen bepalen hoe lang een studiepunt geldig blijft. Soms is dat kort, soms vijf jaar, soms tien jaar. Er zijn grote verschillen. De geldigheidsduur van de studiepunten is beperkt om twee redenen. De onderwijsinstelling wil de student stimuleren de opleiding binnen redelijke tijd af te ronden. De inhoud van bepaalde vakken kan veranderen, bijvoorbeeld omdat er andere eisen aan de opleiding worden gesteld. Een verouderd studiepunt dekt de lading van de opleiding dan niet meer. Soms hoeft een student dan niet een heel vak over te doen maar is er een vervangende opdracht. Dit staat allemaal beschreven in het reglement van de onderwijsinstelling. Op sommige hbos en universiteiten doen studenten er gemiddeld lang over voordat hun opleiding is afgerond. Dat heeft ook met de kwaliteit van de opleiding te maken. Studiekiezers moeten goed letten op de kwaliteit van de studie. Want er zijn topopleidingen waar je snel en goed afstudeert, en ook opleidingen waar het allemaal wat minder is.
Post hbo opleidingen Netherlands Business Academy.
Een Post-HBO opleiding wordt ook wel een HBO opleiding genoemd. De opleiding is bedoeld voor professionals die verbreding, of juist verdieping zoeken. Het verschil ten opzichte van een Master is dat de Post-HBO opleidingen gericht zijn op de praktijk. Dit wordt gecombineerd met theorie waardoor de opleiding direct toepasbaar is in het werkveld. Wanneer kan je inschrijven voor een Post-HBO? Om de Post HBO opleiding te volgen beschik je over minimaal een HBO diploma en drie jaar relevante werkervaring.
1-jarige opleiding Bouwprocesmanagement erkend als post-HBO-opleiding.
De opleiding omvat 3 blokken van elk 7 lesdagen. Elke bijeenkomst heeft 6 lesuren. De lessen van blok 1 vinden wekelijks plaats. Die van blok 2 tot en met 4, tweewekelijks. Het 4 e lesblok wordt gevormd door het eindwerkstuk.
Post-hbo beroepsopleidingen.
We helpen je graag verder. Wat vind je van de website? groen oranje rood. We willen onze website graag verbeteren. Heb je tijd voor 4 vragen? Ja, ik doe mee Nee, bedankt. 282 cursussen en opleidingen. Alle BIG-opleidingen in huis.
Overzicht opleidingen Post-HBO.
Overzicht opleidingen Post-HBO. Onze post-hbo-opleidingen zijn geaccrediteerd door de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland SPHBO. Het Marnix Onderwijscentrum MOC is een instituut voor nascholing en onderwijsadvies. Wij bieden opleidingen, cursussen, geven advies en bieden maatwerk op scholen. Deze post-hbo-opleidingen zijn.:
Opleidingsaanbod professionals Onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
De Vrije Universiteit is de universiteit voor professionals: hoger opgeleiden die zich willen blijven ontwikkelen binnen en buiten hun vakgebied. Van postgraduate opleidingen tot docentprofessionalisering en maatwerktrainingen, op de campus of op locatie. Een postgraduate opleiding is een vervolg op een universitaire opleiding zoals een MBA, een deeltijd Master en deeltijd postgraduate opleidingen.
Voortgezet Vrijeschool Onderwijs Post-hbo-opleiding.
De totale studiebelasting bedraagt circa 280 uur 10 EC en is als volgt verdeeld.: 120 uur contacttijd. 160 uur zelfstudie, leergemeenschappen, portfolio en praktijkopdrachten. Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvang je een erkend diploma van Stichting Post hbo Nederland CPION en word je opgenomen in het Abituriƫntenregister.

Contacteer ons