Meer resultaten voor avondopleiding mbo

Opleidingen, niveaus en leerwegen in het mbo Middelbaar beroepsonderwijs MBO Rijksoverheid.nl.
Het gaat om beroepen als verzorgende en eerste monteur. Vooropleiding: de gemengde, theoretische en kadergerichte leerwegen aan het vmbo, havo, of mbo niveau 2 BOL of BBL. De middenkaderopleiding niveau 4. De middenkaderopleiding duurt 3 jaar. Voor sommige opleidingen geldt een maximum van 4 jaar. Studenten leren hier werkzaamheden volledig zelfstandig uit te voeren. Het gaat om beroepen als filiaalbeheerder en activiteitenbegeleider. Studenten die deze opleiding afronden, kunnen verder studeren op het hbo. Vooropleiding: de gemengde, theoretische en kadergerichte leerwegen aan het vmbo, havo, of mbo niveau 2 of mbo niveau 3 BOL of BBL. De specialistenopleiding is bedoeld voor studenten die al een diploma vakopleiding niveau 3 voor eenzelfde beroep of beroepscategorie hebben. De specialistenopleiding duurt dan nog 1 jaar.
Nederlandse Kappersopleiding Kappersopleiding.
Het doel van deze opleiding is om een praktijkopleiding te bieden voor een brede doelgroep t.w: alle leeftijden zijn welkom herintreders, mensen die hun leven volledig willen omgooien omscholing, leerlingen een kans geven die moeite hebben met theorie, leerlingen een kans bieden die niet in het reguliere onderwijs passen, mensen met een uitkering een kans geven U.W.V, Gemeenten.
mbo-opleidingen Regio College.
In bouw en infra werk je meestal samen in een ploeg en onder uiteenlopende weersomstandigheden. opleidingen Bouw en infra. Kun je logisch denken, ben je praktisch ingesteld en houd je van het oplossen van problemen? Met een mbo-opleiding in de techniek ben je verzekerd van een afwisselend beroep met goede kansen op de arbeidsmarkt. Heb je geen vmbo-diploma? En wil je toch verder leren of straks een leuke baan vinden? Kies dan voor een entreeopleiding. Een mbo-opleiding volgen bij het Regio College betekent een vak leren bij een kleinschalig roc. Wij zetten jou als mbo-student centraal en doen er alles aan om te zorgen dat jij straks je mbo-diploma behaalt. Je krijgt begeleiding waar nodig, maar we nemen je niet aan de hand: je bent zelf verantwoordelijk voor je studievoortgang. Studeren aan een mbo-opleiding betekent ook dat je al heel snel kennis maakt met de praktijk. Als BBL'er' deeltijd mbo werk je al bij een leerwerkbedrijf; volg je een BOL-opleiding voltijds mbo, dan loop je stage.
Opleiding Decoratie en restauratieschilder SintLucas.
5617 BB Eindhoven. Schooljaar 2020 2021. Voor groep 8. 5281 CH Boxtel. 5617 BB Eindhoven. 5281 CH Boxtel. 5617 BB Eindhoven. Missie, visie strategie. Regelingen, codes good governance. 5281 CH Boxtel. 5617 BB Eindhoven. 5281 CH Boxtel. 5617 BB Eindhoven. SintLucas als werkgever. Zo werken wij samen. 5281 CH Boxtel. 5617 BB Eindhoven. Dit zijn onze suggesties, klik op zoeken voor alle zoekresultaten. Decoratie en restauratieschilder. Niveau 4 4-jarige opleiding. Student Decoratie en Restauratieschilder. OPLEIDING IN HET KORT. Een muurschildering in een gebouw aanbrengen of restaureren. Een decoratie voor een themapark realiseren. Lijkt jou dat leuk werk? Dan is de opleiding Decoratie en Restauratieschilder misschien iets voor jou. Binnen de richting Decoratie en Restauratieschilder leer je tal van decoratieve technieken en ontdek je hoe je een object, interieur of exterieur kunt restaureren. Ook bedenk en maak je ontwerpen voor nieuwe decoraties in combinatie met het gebruik van kleuren, zowel aan de binnen als de buitenkant van een gebouw. Bezoek onze open dag Print pagina als pdf. Opleiding Decoratie en restauratieschilder. De opleiding tot decoratie en restauratieschilder is een unieke restauratie opleiding.
Opleidingen Erkend MBO Scheidegger.
De volledige, erkende MBO-opleidingen van Scheidegger zijn gericht op volwassenen met werkervaring. Voor de opleidingen op niveau 2 geldt dat je minimaal beschikt over een MAVO-diploma, een VMBO-diploma of een overgangsbewijs van het derde naar het vierde leerjaar van HAVO of VWO. Voor de opleidingen op niveau 3 en 4 geldt dat je met een MAVO-diploma of een VMBO-diploma TL of GL kunt instromen. Wil je persoonlijk studieadvies of heb je vragen? We helpen je graag. Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur tot 18.00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via WhatsApp, van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. 035 7 121 992. Door" op zaterdag naar school te gaan en meerdere avonden uit te trekken voor het voorbereiden van de lessen, is dit prima gegaan." Monique Falkenburg uit Den Bosch MBO Marketing en Communicatiemedewerker.
Avondopleiding volgen? Vergelijk 3200 Thuisstudies.
Vergelijk meer dan 3200 opleidingen. Bij ons kunt u alle opleidingen vergelijken op prijs, duur, aanbieder en studiemethode. Hierdoor kan u een goede keuze maken welke opleiding het beste bij u past. Of het nu een aanvulling is op uw carrière of voor de persoonlijke ontwikkeling, op deze site slaagt u altijd! Het voordeel van een avondopleiding / thuisstudie is dat u kan starten en studeren op het moment dat het u uitkomt. Ideaal naast een bestaande baan of als een basis voor een nieuwe creatieve hobby. Top 5 cursussen. Wij bieden u een uitgebreid overzicht van cursussen op verschillende gebieden.: 1 Basiskennis boekhouden. 2 SAP ABAP Programmeren. 4 Mode ondernemer. 5 Cursus Dierenverzorging.
MBO 3 Haarstylist Allround Dame Heer Nederlandse Kappersakademie.
Lesprogramma MBO 3 Kappersopleiding. Wat kan je verwachten tijdens de opleiding? De opleiding is kleinschalig. Hierdoor geven we jou de aandacht die je verdient! Als het nodig is bieden we je ook extra ondersteuning en coaching. Alle lessen vinden klassikaal plaats, dus ook de praktijklessen. We garanderen dat er nooit lesuitval is. Jij krijgt les van professionele docenten met een enorme dosis passie voor het kappersvak. Jaarlijks worden gastlessen verzorgd door toonaangevende kappers uit het bedrijfsleven.
Onderwijs voor volwassenen ROC Midden Nederland.
Rondleidingen en online open week. Alles over het mbo. Mentoren en decanen. Zoeken Login Menu. Onderwijs voor volwassenen. Online open avonden. ROC Midden Nederland heeft een groot onderwijsaanbod voor volwassenen. Op het VAVO Lyceum bieden we certificaten van middelbare schoolopleidingen.
Spirit4you Department.
Het HBO-CV is een belangrijk instrument om de overstap van het mbo naar het hbo te verbeteren. Het heeft een meerwaarde voor zowel de mbo-student als voor de hogescholen. Voor de mbo-student is het HBO-CV een goed middel om zich voor te bereiden op de studiekeuzecheck en het intakegesprek op het hbo.

Contacteer ons