Resultaten voor creatieve opleidingen mbo

Creatieve productie Grafisch Lyceum Rotterdam.
Houd je van afwisseling en lekker praktisch bezig zijn? Dan is een opleiding in het vakgebied Creatieve productie iets voor jou. Bij alle opleidingen is er een toelatingsprocedure die bestaat uit meerdere kennismakingactiviteiten. Voor deze opleidingen woon je een voorlichtingsbijeenkomst bij op het GLR.
Mediavormgever Scalda.
Het oordeel van onze studenten over onze docenten van deze opleiding. Dit oordeel komt uit de JOB-monitor Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs. 1 heel slecht, 5 uitstekend. Mediavormgevers werken bij uitstek met beelden. Klik op onderstaande link en ontdek dat één beeld meer zegt dan 1000 woorden. Ga naar wordmediavormgever.nl. Edisonweg 4a Vlissingen Vlietstraat 11a Terneuzen. Vul een straat en plaatsnaam in om een routebeschrijving te maken naar onze locatie. Laat dit veld leeg. Volg ons op. Scalda, school voor middelbaar. beroepsonderwijs mbo en volwassenen educatie. Overzicht van alle locaties. Informatie voor leveranciers. Hoofdkantoor: Vlietstraat 11a. 4535 HA Terneuzen. Postadres: Postbus 102. 4530 AC Terneuzen. 0115 64 16 00. Economie en Administratie. Groen en Dier. Handel en Ondernemen. Horeca en Bakkerij. ICT en Mediavormgeving. Inburgering en Educatieve Trajecten. Sport, Bewegen en Dans. Toerisme en Recreatie. Transport en Logistiek. Veiligheid en Defensie. Zorg en Welzijn. Scalda op social media.
Werken in de creatieve sector? Amsterdam opleidingen in design web en media.
Werken in de creatieve sector? Ben je op zoek naar werk in de Creatieve Sector? Uiteindelijk is werk het doel van onze cursussen en opleidingen, dat je een leuke baan vindt in de Creatieve Sector, of je huidige werk kunt verdiepen, verder professionaliseren of aanvullen.
Over de podiumacademie Podiumacademie.
Afgestudeerden van deze opleidingen vinden dan ook relatief snel een baan in de kunst, cultuur en de entertainmentsector. Veel afgestudeerden combineren optreden met een lespraktijk of werken als trainingsacteur of entertainer bij bijvoorbeeld recreatieparken en evenementenorganisaties. Door de toenemende festivalisering van de vrijetijdsbesteding in Nederland groeit de markt voor deze artiesten. En door de steeds hogere eisen die gesteld worden aan de techniek bij evenementen, groeit ook de vraag naar vakbekwame licht en geluidstechnici. Doorstuderen aan het hbo. Veel gediplomeerden studeren door aan het hbo. Daarvoor heeft de podiumacademie een speciaal keuzedeel ontwikkeld, samen met ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. Bekijk het profiel van Podiumacademie op Facebook. Bekijk het profiel van Podiumacademie op Twitter. Bekijk het profiel van Podiumacademie op YouTube. over de podiumacademie. De podiumacademie van ROC van Twente is dé MBO opleiding voor creatieve talenten die zich willen ontplooien in theater, muziek of podiumtechnieken. De podiumacademie is een opleiding van ROC van Twente.
Bekijk al onze creatieve cursussen en opleidingen NTI.
28 opleidingen en cursussen gevonden in Creatief Snel naar: HBO Bachelor opleidingen 1 Volledige MBO-opleidingen 2 Basisopleidingen 2 Beroepsopleidingen 5 Cursussen 18. HBO Bachelor opleidingen. HBO Bachelor Bedrijfskunde MER Fashionmanagement ook Klassikaal. Opleiding HBO Fashionmanagement studeren in deeltijd? Bij NTI kan je op elk moment beginnen! Verdien je bachelor met een erkend diploma van NTI. Vanaf 16000, p/m. MBO Mediavormgever Wil je creatieve media-uitingen creëren bij een communicatie of reclamebureau of zelfstandig?
Mbo Artistieke opleiding: Welke past bij jou?
Deze opleiding is toegevoegd aan je vergelijkingslijst in de rechter kolom. Kies ten minste 2 opleidingen om te vergelijken. Weergave 1-19 van 19 resultaten. ROC van Amsterdam. Ben jij een echt creatief talent? En heb je oog voor trends op het gebied van kunst, media, mode en. Mbo Styling Design. Aeres VMBO Ede. Jij bent één van die bijzondere mensen die overal een kans zien om het leven letterlijk mooier te maken. ROC van Amsterdam. Ben jij een echt podiumdier? Doe dan auditie voor de mbo-opleiding Artiest Theater van het ROC van Amsterdam. ROC van Amsterdam. Ben jij muzikaal aangelegd? En lijkt het jou wel wat om je eigen muziek te produceren en te verkopen? ROC van Amsterdam. Om een professioneel danser te worden, moet je passie voor het vak hebben. Het is immers hard werken. Artiest 4 drama / musical. ROC van Flevoland. Sta je graag in de spotlight? En doe je niets liever dan acteren? Dan is de mbo-opleiding Artiest 4 Drama. ROC van Amsterdam. Vind jij het een uitdaging om mensen een nieuwe look te geven? En wil je graag gaan werken in de. MEDEWERKER CREATIEVE PRODUCTIE.
Creatieve therapie CIVAS Opleidingen.
Voeding en dieet. Bekijk alle opleidingen. Coaching en counseling. Voeding en dieet. Psychologie en pedagogiek. Uw studie bij CIVAS. Huiswerk en begeleiding. Bel 023 55 11 511. Cursus Creatieve therapie. Schrijf je nu in. Cursus Creatieve therapie. 44500, of 6 x 7900., BATC, KTNO, CAT. Schrijf je nu in. Kies uw studie. Met de cursus Creatieve therapie leer je door middel van tekenen, schilderen en boetseren de innerlijke wereld van anderen en jezelf! Creatieve therapie is een unieke behandelwijze voor mensen met psychische problemen. Het geeft op speelse wijze uiting aan onbewuste gevoelens en gedachten zodat heling kan plaatsvinden. Stuur mij per e-mail de gratis proefles en de inhoudsopgave. Ook abonneer ik me op de Civas-nieuwsbrief uitschrijven kan op elk gewenst moment. Hartelijk dank voor uw aanvraag. De gratis proefles is per e-mail aan u verzonden. Er is iets fout gegaan tijdens het aanvragen van uw gratis proefles. Probeer het later opnieuw of neem contact met ons op. Ontwikkeld door ervaren therapeut.
Creatieve Industrie ROC Friese Poort.
MBO voor jongeren. Kun je prachtig tekenen en schilderen? Ben je superhandig met de Mac? Ontwerp je websites? Wat je ook doet, je bent creatief en artistiek. Je hebt een eigen kijk op de wereld om je heen. Bent eigenzinnig, eigenwijs, verrassend anders. Dat talent kun je bij ons verder ontwikkelen! Op weg naar een leuke baan, je eigen atelier of vormgevingsbureau of bijvoorbeeld de Kunstacademie. Bij ons vind je dé opstap naar conservatorium, kunstacademie of een vette baan. Studenten uit heel Nederland komen naar onze unieke opleidingen. Stap in de wereld van Creatieve Industrie.
Zoek jij een groene en creatieve MBO-opleiding? Groenhorst Velp.
VELP Zoek jij een groene en creatieve MBO opleiding? Dan ben je bij Groenhorst Velp aan het goede adres. Groenhorst Velp heeft nog plaats voor jou! De school geeft graag antwoord op al je vragen op haar informatieavond op dinsdag 16 mei van 17.00-20.00 uur. Je bent welkom in het onlangs vernieuwde schoolgebouw aan de Pinkenbergseweg 5f te Velp. In de bosrijke omgeving van de school bieden we opleidingen aan in de vakrichtingen; Styling Design, Bloemsierkunst, Groene Ruimte, Dierverzorging en Teelt.

Contacteer ons