Meer resultaten voor mbo

Home MBO.nl.
We bieden het grootst mogelijke aanbod aan opleidingen en trainingen voor volwassenen, op MBO en MBO tot beginnend HBO-niveau. Door het slimme zoeksysteem vind je op dit platform binnen een paar stappen precies de opleiding of training die het beste bij jou past én die je kunt volgen in jouw regio.
Extra begeleiding en nazorg mbo Subsidie Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen.
welke inspanning het bevoegd gezag heeft gedaan om het in de aanvraag vermelde aantal studenten en schoolverlaters van de maatregelen gebruik te laten maken. DUS-I neemt daarover contact op met de aanvragers. Alle informatie staat in de regeling Extra begeleiding en nazorg mbo 2021/2022.
MBO ChristenUnie.nl.
Er komt ruimte voor pilots met niveau 5 opleidingen binnen het MBO waarin specialisatie en verdieping vakmanschap centraal staat, specifiek in domeinen waar geen vervolgopleiding in het hbo beschikbaar is. MBO beter toegankelijk voor mensen zonder startkwalificatie. Voor heel wat mensen zonder startkwalificatie op de arbeidsmarkt is MBO het beste onderwijsniveau om praktisch geschoolde beroepen uit te oefenen.
Les op afstand in het mbo.
16/2/2021 In de video laat Anne-Marije Kraijnbrink zien wat de site mbo.lesopafstand.nl allemaal te bieden heeft. In samenspraak met de experts die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de site, Michel van Ast en Sander van Acht, worden de mogelijkheden getoond en wordt met name voor docenten in het mbo duidelijk wat ze aan deze site hebben.
Dit is mbo.
Ruim 530.000 studenten worden opgeleid naar één van de 700 vakken en beroepen in allerlei sectoren. Met Dit is mbo maken mbo-studenten en docenten duidelijk hoe leuk én belangrijk het mbo is. De laatste ontdekkingen uit de wereld van mbo.
De lockdown laat bij mboers de meeste littekens achter Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Tot slot kampt het mbo, anders dan het hoger onderwijs, met enorme stagetekorten. Niet voor niets luidde de MBO Raad in oktober de noodklok. Er is geen mbo-instelling die niet met een vorm van achterstand kampt, denkt docent elektrotechniek Robin van den Broeke van het Alfa-college.
Opleiding mbo 1 Piezo.
Wij Piëzo bieden samen met MboRijnland de Entreeopleiding mbo 1-Dienstverlening en zorg aan. De Entreeopleiding is een mbo opleiding op niveau 1 en duurt een schooljaar. Tijdens de opleiding word je voorbereid op het werken in een bedrijf of organisatie.
Mbo Echte Groeikansen.
Wij hebben mbo opleidingen met echte groeikansen! Open dagen mbo. De kracht van ons mbo. Menukaart kennismaken en proefstuderen. Aanmelden voor een mbo-opleiding? De groene wereld is niet alleen hip. Maar ook giga groot. Zo is Nederland na de VS het grootste exportland van food, wereldwijd!
Hoe werkt het mbo? mbo-opleiding Rotterdam Zadkine.
Dat betekent dat je na een niveau 3-opleiding een niveau 4-opleiding kunt volgen. Meestal ben je met een vervolgopleiding binnen het mbo sneller klaar. Met een diploma op mbo niveau 4, kun je een opleiding op het hbo volgen. Van mbo naar hbo.

Contacteer ons