Zoeken naar mbo

Versnelde mbo-opleidingen bij Notenboom: mbo in 2 jaar.
Onze mbo studies zijn op niveau 4 en bieden we in Fast track aan: al na twee jaar heb je jouw diploma op zak. En wist je al dat al onze mbo opleidingen het zegel Topopleiding dragen? De perfecte start voor jouw carrière! Bij ons ligt de focus op Business en Hotel en Eventmanagement. Wij zijn gespecialiseerd in vakgebieden als internationale handel, economie, communicatie en marketing, toerisme, hotellerie en evenementen. De mbo opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn.: Hotel Event Management. International Business Management. Marketing Communicatie Management. Mbo Hotel Event Management in 2 jaar tweetalig.
Toelatingseisen voor het mbo Da Vinci College.
Home Toelatingseisen voor het mbo. Toelatingseisen voor het mbo. De toelatingseisen voor het mbo verschillen per opleidingsniveau en zijn wettelijk vastgelegd. Je vooropleiding bepaalt op welk niveau je ingeschreven kunt worden. en theoretische leerweg leerweg. vmbo en havo. en theoretische leerweg leerweg.
Opleidingen in het MBO bekijkjetoekomstnu.
Inloggen Scholieren Werkgevers Ouders. Opleidingen in het MBO. Klik hier voor ENTREE opleidingen. Klik hier voor opleidingen in het HBO. AFBOUW, HOUT EN ONDERHOUD. AMBACHT, LABORATORIUM EN GEZONDHEIDSTECHNIEK. BOUW EN INFRA. ECONOMIE EN ADMINISTRATIE. HANDEL EN ONDERNEMERSCHAP. HORECA EN BAKKERIJ.
MBO opleidingen van Helicon Helicon Opleidingen MBO.
Zorg en begeleiding. Alle mbo scholen. Alle mbo scholen. Helicon MBO Boxtel. Helicon MBO Den Bosch. Helicon MBO Eindhoven. Helicon MBO Geldermalsen. Helicon MBO Helmond. Helicon MBO Nijmegen. Helicon MBO Tilburg. Helicon MBO Velp. Helicon VMBO Den Bosch. Helicon VMBO Eindhoven.
mbo'er' Windesheim.
Bij Windesheim ben je met elk mbo niveau 4-diploma toelaatbaar bij al onze bacheloropleidingen en Ad's. Uitzondering is de Universitaire Pabo. Individuele certificaten op niveau 4 zijn niet voldoende, je moet een volledige opleiding hebben afgerond. Een aantal opleidingen heeft specifieke toelatingseisen.
Les op afstand in het mbo.
In samenspraak met de experts die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de site, Michel van Ast en Sander van Acht, worden de mogelijkheden getoond en wordt met name voor docenten in het mbo duidelijk wat ze aan deze site hebben.
D66 Voortreffelijk beroepsonderwijs.
Een ondergrens aan het aantal leerlingen per richting voorkomt versnippering, waarbij voor specialistische vakopleidingen met een duidelijke arbeidsmarktvraag een uitzondering wordt gemaakt. Doorlopende leerlijnen bevorderen de aansluiting tussen vmbo en mbo en hbo, dus daar werken we naartoe. Er komt een soepelere overgang van het vmbo naar het mbo. Op een vmbo mogen ook lessen van mbo 1 of mbo 2 gegeven worden.
Mbo Echte Groeikansen.
Wij hebben mbo opleidingen met echte groeikansen! Open dagen mbo. De kracht van ons mbo. Menukaart kennismaken en proefstuderen. Aanmelden voor een mbo-opleiding? De groene wereld is niet alleen hip. Maar ook giga groot. Zo is Nederland na de VS het grootste exportland van food, wereldwijd!
JOB Voor mbo-studenten.
Zowel landelijk, binnen de gemeente als binnen je. JOB MBO is dé landelijke jongerenorganisatie die mbo-studenten een stem geeft in het onderwijs. Het bestuur van JOB. Publicaties door JOB. Alles over JOB. JOB ondersteunt studentenraden door trainingen en advies te geven.

Contacteer ons