Resultaten voor creatieve opleidingen hbo

Creatieve Therapie hbo-opleiding.
Werken en leren. Deze opleiding heet tegenwoordig Vaktherapie. De inhoud van de opleiding is hetzelfde gebleven. Duur 4 jaar, start in september. Deze opleiding heeft een nieuwe naam: Vaktherapie. Looptijd: 4 jaar, start in september. Bekijk alle opleidingen. Hulp bij studiekeuze.
voltijd bachelor Verkorte HBO opleiding Creatieve Therapie; beeldend vormen of muziek Stenden Hogeschool.
De Verkorte Route beeldende therapie sloot erg goed aan bij mijn eerste opleiding, muziektherapie. Ik was namelijk op zoek naar een verbreding van mijn vak als therapeut en wilde mijn plaats op de arbeidsmarkt verstevigen. Je wordt op een deskundige en plezierige manier ondersteund in je persoonlijke ontwikkeling b├Čnnen deze professionele ontwikkeling. Verkorte HBO opleiding Creatieve Therapie; beeldend vormen of muziek.
creatieve opleidingen cibap.
Het Cibap biedt creatieve mbo opleidingen aan op niveau 3 en 4. Al deze opleidingen zijn voltijd studies. Hieronder staat een overzicht van alle opleidingen die wij aanbieden. Verder vind je op deze pagina ook informatie over excellentietrajecten die je kan volgen tijdens je mbo opleiding.
Wildgroei aan creatieve studies? Alfa-college. Alfa-college.
Ook zullen werknemers na hun studie zich moeten blijven ontwikkelen. Bij de creatieve opleidingen is een hoge doorstroom naar het hbo. Zon 60% doet een vervolgopleiding in het hbo voor niet-creatieve mbo-opleidingen is de doorstroom gemiddeld 50%. Het Alfa-college heeft als beleid en ook de opdracht als ROC om bij het opleidingenaanbod te kijken naar arbeidsmarktperspectief, verder leren doorstroom en burgerschap.
Opleidingen Academie Artemis.
De opleiding Allround Styling valt onder het Hoger Beroepsonderwijs. Je studeert op bachelorsniveau af. Na vier jaar ben je gespecialiseerd in het onderzoeken van maatschappelijke ontwikkelingen, het maken van trendanalyses en het doen van trendforecasting, conceptontwikkeling en visualisatie. Je bent multidisciplinair opgeleid en hebt een probleemoplossend vermogen, waardoor je snel kan schakelen en kunt inspelen op de beroepspraktijk. Je kunt toekomstige ontwikkelingen naar eigen visie commercieel vertalen en implementeren. Styling Leonie van de Heijden. Styling Leonie van de Heijden. Academie Artemis biedt een deeltijdopleiding op HBO niveau aan richting Interieurstyling, Modestyling en Mediastyling. De studieduur is 2 jaar. In deze 2 jaar word je intensief opgeleid door beroepsprofessionals die de actuele en praktijkgerichte lesinhoud aan je overdragen. Gastdocenten verzorgen lezingen, en projecten worden in samenwerking met het bedrijfsleven en de creatieve industrie uitgevoerd.
Industrieel Product Ontwerpen Hbo in Zwolle Windesheim.
Studeren met functiebeperking. Opleidingen en cursussen. Hulp bij studiekeuze. Meelopen en proefles. Collegegeld en financiering. Studeren bij Windesheim. Alles over Stage, Praktijk en Comakerships. Onze samenwerkingen met bedrijven, onderwijs en overheid. Maatwerk en incompany. Coaching en Supervisie. Gezondheid en Welzijn. Economie, Management, Recht.
EPBS Hbo Conceptontwikkeling.
Doel en inhoud. De opleiding Hbo Conceptontwikkeling en storytelling omvat twee elementen: Conceptontwikkeling en Storytelling en beleving. Er wordt ingegaan op het creatief proces en het vormgeven van een goed verhaal. Zo ga je een creatief proces organiseren voor een fictief bedrijf naar keuze. Je leert onder meer wat creatief denken inhoudt en raakt bekend met diverse creatieve technieken.
Alle design en vormgeving opleidingen Vergelijk en vind jouw opleiding.
Kies ten minste 2 opleidingen om te vergelijken. Weergave 1-50 van 117 resultaten. Binnen de opleiding Vormgeving kun je kiezen uit: Advertising, Grafisch ontwerpen, Illustratie, Mode, Lifestyle Design, Ruimtelijk ontwerpen, Product Design. ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Animator in de media of game industrie worden? Ontdek dan binnen de opleiding Vormgeving de studie Animation Design aan de. Hbo bachelor Interior Design Styling. Heb jij oog voor design en styling? En wil je jouw creatieve visie graag verder ontwikkelen?
Creatieve therapie CIVAS Opleidingen.
Deze cursus Creatieve therapie is geen meerjarige hbo-opleiding tot Creatief therapeut. Door de omvang en duur van de hbo-opleiding is slechts een beperkt aantal mensen bekend met creatieve therapie en dat is jammer. Deze cursus kan een vierjarige opleiding natuurlijk niet vervangen, maar leert je wel op professionele, praktische en heldere wijze creatief therapeutische principes toepassen en interpreteren.

Contacteer ons