Resultaten voor mbo opleidingen voor volwassenen

Met het levenlanglerenkrediet stimuleert de overheid volwassenen om te blijven studeren NOVI Hogeschool: NOVI Hogeschool.
De NOVI hbo en master opleidingen voldoen aan de voorwaarden en de regeling kan vanaf juni 2017 aangevraagd worden bij de Dienst Uitvoerend Onderwijs DUO. ZO WERKT HET. Iedereen die een wettelijk erkende voltijd, deeltijd of duale hbo of universitaire opleiding doet in Nederland kan tot 55 jaar een levenlanglerenkrediet aanvragen. Voor mbo is het alleen mogelijk om een lening te krijgen bij een wettelijk erkende voltijdopleiding in Nederland.
Opleidingsplaatsen Opella Opella.
Je krijgt op basis van je vooropleiding en ervaring een leertraject op maat, waarbij je wat je leert direct in de praktijk kan toepassen. Voor de opleidingen gelden diverse vooropleidingseisen, met uitzondering van de helpende-opleiding, daar vragen we alleen werkervaring.
Volwassenenonderwijs opleiding.
HBO Associate degree. Studeren in het buitenland. Wat is Studentum.nl? Werken bij EMG. Bekijk studentum.nl als: Mobiele site. Studentum maakt gebruik van cookies om het gebruiksgemak te vergroten. HBO Associate degree. Studeren in het buitenland. Wat is Studentum.nl? Werken bij EMG. Volwassenenonderwijs is er voor iedereen van 18 jaar en ouder die graag alsnog een diploma wil halen. Studentum heeft een groot aanbod aan erkende mbo opleidingen voor volwassenen.
Volwassenonderwijs BBL Astrum College.;
BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Een BBL-opleiding is een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren. Dat betekent vier dagen per week aan de slag in een bedrijf of instelling en een dag per week naar school. Het volgen van een BBL opleiding is alleen mogelijk wanneer er al een arbeidsovereenkomst is met een bedrijf of instelling.
Opleidingen Regio College.
Doorstuderen in het hbo. Tips doorstromen mbo hbo. Doorstuderen in het hbo: belangrijkste websites. Veelgestelde vragen doorstroom mbo-hbo. Contact en locaties. Contact Onderwijs Service Team. Zaandam, Cypressehout 95 97. Zaandam, Cypressehout 99. Zaandam, Jufferstraat 3. Zaandam, Jonkerplantsoen 2c. Koog aan de Zaan, Wezelstraat 7b. Purmerend, Karekietpark 4. Edam, Nijverheidstraat 2. Heerhugowaard, Stationsplein 129. Zaandam, Fieldlab Robotica. College van Bestuur. School voor Economie Toerisme. School voor Techniek ICT. School voor Zorg, Welzijn en Sport. Raad van Toezicht. Waar we voor staan. Resultaten en verantwoording. Statuten en reglementen. Werken bij het Regio College. Nieuws en pers. Mbo-Uitblinkers voorgaande jaren. Studeren in Purmerend. Cursussen en scholing. Sociaal en duurzaam ondernemen. Bent u werkgever en zoekt u voor uw werknemers een BBL-opleiding, een bijscholingmodule of functiegerichte training of cursus? Informeer dan bij onze accountmanagers van.: Wilt u zich bijscholen voor uw werk of voor thuis? Het Regio College biedt een divers aanbod aan cursussen en opleidingen voor volwassenen: uiteenlopend van kennismaken met de computer tot een volledig diploma in bijvoorbeeld administratie, maar ook nascholing in de zorg.
Helpende Zorg en Welzijn maatwerk-volwassenvariant Hoornbeeck College.
Voor de opleiding moet je minimaal het vmbo basisberoepsgerichte leerweg of een mbo-opleiding niveau 1 hebben afgerond. Start van je opleiding. De opleiding start met introductieactiviteiten om de school en je klasgenoten te leren kennen. Theorie op school BBL. Je bent een echte doener. Schoolbanken zijn daarom eigenlijk niks voor jou. Maak je comeback! Als oud-Hoornbeecker blijf je met ons verbonden via het netwerk HoornBACK. Gediplomeerden met werk 76% Landelijk gemiddelde: 61%. Studenttevredenheid rapportcijfer 63, Landelijk gemiddelde: 66., Geslaagde studenten in afgelopen schooljaar 97% Landelijk gemiddelde: 75%. Doorstroom binnen MBO na afgelopen schooljaar 65% Landelijk gemiddelde: 62%.
Den Haag Mbo in Den Haag.
Ook decanen, ouders, scholen en bedrijven kunnen er terecht. De website is een initiatief van alle gemeenten in de regio Haaglanden, samen met het onderwijs en bedrijfsleven. De site kijkt naar de persoonlijke kwaliteiten en interesses van leerlingen en de daarbij passende beroepen. Zo kunnen jongeren een opleiding kiezen die bij hen past. Ook vindt u hier informatie over arbeidsontwikkelingen en stages in de regio. Als werkgever kunt u een profiel over uw eigen organisatie op de site plaatsen en aangeven welke stagemogelijkheden u biedt. ROC Mondriaan verzorgt onderwijs voor jong en ouder. Het Mondriaan biedt beroepsopleidingen in ruim 20 verschillende richtingen: van assistent-opleidingen tot zorg. Ruim 30.000 studenten studeren aan het ROC Mondriaan. Als ROC regionaal opleidingscentrum werkt Mondriaan samen met het bedrijfsleven in Den Haag. Kijk voor meer informatie op de website van ROC Mondriaan. Het Wellantcollege is een onderwijsinstelling met 27 vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden-Nederland. Het Wellantcollege biedt vmbo en mbo-opleidingen aan ruim 14.000 leerlingen en studenten. In Den Haag heeft het Wellantcollege 2 vmbo-instellingen: Westvliet en Madestein. Het Wellantcollege voor mbo in Rijswijk heeft opleidingen in milieu, dierverzorging en tuinbouw.
MBO Opleidingen Pedagogiek Variva Edu Academy.
De opleidingen zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 20 jaar. De volledig erkende MBO opleidingen zijn verkort één jaar en deeltijd één avond per week en worden gegeven in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. De stage of je werk omvat tenminste 12 uur per week.
Vind de opleiding die bij jou past Gilde Opleidingen.
Werken met mensen. Bekijk alle opleidingen. We hebben opleidingen gevonden. Filter de opleidingen. Vavo staat voor algemeen volwassenenonderwijs. Hier kan je in één schooljaar je diploma vmbo-t, havo of vwo halen. Je diploma is hetzelfde waard als een diploma van het reguliere voortgezet onderwijs. Je hebt 3 periodes les, verdeeld over 30 lesweken. Na iedere periode heb je een toetsweek. Gilde Educatie geeft passend onderwijs aan volwassenen en jongeren, allochtonen en autochtonen.

Contacteer ons